Wilhelmina van Pruisenlaan 145, 2807 KH Gouda
In de lijst - logo

Onze organisatie

Deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk!

Als het om uw verzekeringen en financiën gaat, dan neemt u geen genoegen met de eerste de beste. U kiest voor kwaliteit en service en omdat u zeker wilt zijn van een goed advies en van de beste oplossing voor uw individuele situatie. Voor u, uw gezin en eventueel uw eigen zaak.

Hornes Assurantiën staat al sinds 1966 uitstekend bekend in Gouda en wijde omgeving met een relatiekring door heel Nederland. Die goede naam hebben we verdiend door de belangen van onze cliënten altijd voorop te stellen. Mede door permanente opleiding en bijscholing van onze medewerk(st)ers kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Ons kantoor heeft een moderne uitstraling en heeft tot doel een product te leveren dat aansluit bij de verwachtingen en wensen van onze cliënten.

Ons team

Hornes Assurantiën & Administraties staat altijd voor u klaar. Met een team van behulpzame medewerkers die weten waar het om gaat. Met meer dan 50 jaar ervaring. Zowel op het gebied van schade- en levensverzekeringen als op gebied van hypotheken en administraties.

Kwaliteit

Hornes Assurantiën is lid van de Nederlandse Vereniging van assurantieadviseurs en financiële dienstverleners (Adfiz) en voldoet dus aan de hoge eisen van vakbekwaamheid die de Adfiz stelt. Een kwestie van vertrouwen. Door onze onafhankelijkheid kunnen wij voor u bemiddelen bij (bijna) alle verzekeringsmaatschappijen en banken. (zie lijst van samenwerkende verzekeraars en banken). Ook voor hypotheken bent u bij ons aan het goede adres. Door de jarenlange ervaring die onze hypotheekadviseurs hebben in het adviseren van hypotheken in welke vorm dan ook.

Klachteninstituut Financiële dienstverlening

Taak en doelstelling

Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) is bedoeld om voor u, als consument, één loket te bieden voor de beslechting van (dreigende) conflicten met financiële dienstverleners en voor informatie over financiële zaken. Vanzelfsprekend kunt u altijd naar de rechter gaan in geval van een conflict, maar de binnen Kifid werkzame Ombudsman en Geschillencommissie kunt u een alternatief bieden: in een relatief kort tijdsbestek (procederen kost vaak jaren) wordt in overleg met de betrokken financiële dienstverlener getracht een oplossing te vinden of wordt geoordeeld over de kwestie. Kifid wordt gefinancierd door een gelijknamige stichting die is opgericht door de genoemde branche-organisaties Deze hebben overigens geen enkele invloed op of bevoegdheid ten aanzien van de wijze waarop een zaak wordt behandeld. Bovendien is de onafhankelijkheid van de Ombudsman en de Geschillencommissie gewaarborgd door hun reglementen en de wijze van hun benoeming. Vanzelfsprekend is ons kantoor ook aangesloten bij het klachteninstituut onder aansluitnummer 300.002610.

Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair (GIDI)

Hieronder kunt u onze GIDI-wijzer downloaden. Hierin leest u precies hoe onze dienstverlening is opgebouwd en wat u van ons als adviseur mag verwachten. Hier staat tegenover dat wij als dienstverlenend intermediair ook iets van u verwachten. Mocht u na het lezen van dit document van dit document nog vragen hebben, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen.

Download dienstenwijzer (geldig tot 31/12/2006)
Download dienstenwijzer (geldig vanaf 01/01//2007)