Wilhelmina van Pruisenlaan 145, 2807 KH Gouda
In de lijst - logo

Recreatie

Doorlopende reisverzekering

Diefstal van bagage, een ongelukkige val tijdens het skiën, het plotselinge overlijden van een naast familielid. We gaan er niet van uit dat dit ons overkomt. Wanneer we op vakantie gaan, kijken we liever uit naar plezieriger zaken, naar de welverdiende momenten van rust en ontspanning. Toch is het belangrijk vóór vertrek even stil te staan bij het feit dat er onderweg of thuis van alles mis kan gaan. Gebeurtenissen die we niet in de hand hebben, maar waarvan we de (financiële) gevolgen wel kunnen verzachten. Gelukkig bestaat daarvoor de reisverzekering. De praktijk leert dat we allang niet meer volstaan met één keer per jaar twee weken naar de zon. We maken steeds vaker kortere en langere uitstapjes. Naar de zon, de sneeuw, interessante steden of zomaar een lang weekend “lekker weg” in een hotel of vakantiepark. Even de zorgen van alledag achter ons laten. Om dat zorgeloos te kunnen ondernemen, is er de doorlopende Reisverzekering. Speciaal voor mensen die er wat vaker of langer tussenuit gaan en die zich graag door het gemak laten dienen.

De voordelen op een rij:

 • Verschillende dekkingsmogelijkheden
 • Alarmcentrale voor hulp in noodgevallen, 24 uur per dag bereikbaar
 • Dekking voor wintersport en onderwatersport apart mee te verzekeren

U kunt de dekking naar keuze samenstellen:

 • Europa- of werelddekking
 • Ongevallen: bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval
 • Geneeskundige kosten: alleen als aanvulling op uw bestaande zorgverzekering
 • Winter- of onderwatersport
 • Geld: bij diefstal van geld of betaalmiddelen

Bel ons (0182-582888) en u bent direct verzekerd.
Terug naar boven

Aflopende reisverzekering

Met een Aflopende reisverzekering gaat u voordelig verzekerd op reis. U betaalt alleen premie voor die ene periode in het jaar dat u op vakantie bent.

De voordelen op een rij:

 • Verschillende dekkingsmogelijkheden tegen gunstige premies
 • Alarmcentrale voor hulp in noodgevallen, 24 uur per dag bereikbaar
 • Dekking voor wintersport en onderwatersport apart mee te verzekeren

U kunt de dekking naar keuze samenstellen:

 • Europa- of werelddekking
 • Ongevallen: bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval
 • Geneeskundige kosten: alleen als aanvulling op uw bestaande ziektekostenverzekering
 • Winter- of onderwatersport
 • Geld: bij diefstal of verlies van geld of betaalmiddelen

Bel ons (0182-582888) en u bent direct verzekerd.
Terug naar boven

Annuleringsverzekering

Over een tijdje gaat u weer heerlijk genieten van een welverdiende vakantie. Heeft u ook aan een annuleringsverzekering gedacht? Er kan immers zomaar iets gebeuren dat uw reisplannen verstoort. Met de annuleringsverzekering van Hornes Assurantiën bent u uitstekend verzekerd tegen annuleringskosten. Bel ons (0182-582888) en u bent direct verzekerd.
Terug naar boven

Caravanverzekering

Een aanrijding op weg naar uw vakantiebestemming, een fikse hagelbui, een behoorlijke storm. Dit zijn slechts enkele gebeurtenissen die schade kunnen veroorzaken aan uw “dierbare woning op wielen”. Vaak valt de schade mee en kan de vakantie ongehinderd worden voortgezet. Soms echter zijn de financiële consequenties zo groot (denk bijvoorbeeld aan diefstal of aanrijding) dat de vakantiepret bedorven is. Om met een gerust hart op vakantie te gaan, doet u er goed aan uw bezit tegen de financiële gevolgen van dit soort vervelende situaties te verzekeren. Bel ons (0182-582888) en u bent direct verzekerd.
Terug naar boven

Pleziervaartuigverzekering

Een plotselinge brand, een aanvaring, diefstal van uw boot. U moet er niet aan denken dat een van dit soort situaties u overkomt. Want u bent de trotse bezitter van een pleziervaartuig. Tijdens vakanties en in de weekenden vindt men u vaak op de boot. Of het nu gaat om een klein zeilbootje of zeewaardig schip, u bent zuinig op uw boot. De pleziervaartuigverzekering hoort daar vanzelfsprekend bij. Bel ons (0182-582888) en u bent direct verzekerd.
Terug naar boven

Kampeerautoverzekering

Een kampeerauto is een fijn bezit. U komt op de mooiste plekjes en in een handomdraai tovert u uw betrouwbare vervoermiddel om tot een gezellig verblijf. Een verblijf dat u goed wilt verzekeren. Want of uw camper nu eenvoudig of luxe is, een goede verzekering is onontbeerlijk. Bel ons (0182-582888) en u bent direct verzekerd.
Terug naar boven

Golfverzekering

Golf is een heerlijke sport en steeds meer mensen ontdekken dat. Niet alleen de golfbanen in eigen land zijn druk bezocht, er wordt ook veel door Nederlanders in het buitenland gespeeld. Een golfuitrusting is kostbaar en het is verstandig deze goed te verzekeren. Hornes Assurantiën heeft een uitstekende golfverzekering voor u. Bel ons (0182-582888) en u bent direct verzekerd.
Terug naar boven