Wilhelmina van Pruisenlaan 145, 2807 KH Gouda
In de lijst - logo

Uitvaart

Bent u wel voldoende verzekerd voor uw uitvaart?

U bent druk bezig een mooie carrière op te bouwen, geniet van uw gezin en probeert genoeg tijd vrij te maken voor de leuke dingen in het leven. Wie zo met beide benen in het leven staat, houdt zich liever niet bezig met het overlijden. Dat is niet zo gek. Toch is het verstandig om nu alvast iets te regelen voor later. Dan weet u zeker dat uw uitvaart een uitvaart in stijl is. Geregeld op uw eigen, persoonlijke manier. En zonder dat nabestaanden te maken krijgen met onnodig extra verdriet en onverwachte hoge kosten.

U heeft in het leven één zekerheid: ooit gaat het om uw uitvaart. Regel nu een goede uitvaartverzekering, dan bent u er zeker van dat de verzorging én betaling van de crematie of uitvaart voor elkaar is. Bovendien, hoe eerder u het regelt, des te minder het kost. Daarmee neemt u zichzelf en degenen die achterblijven een hele zorg uit handen. En weet u zeker dat de uitvaart precies volgens uw wensen verloopt.

Uit een artikel van de Consumentenbond blijkt dat een gemiddelde crematie inmiddels bijna € 6000 en een begrafenis € 7500 kost. De daadwerkelijke kosten van uw eigen uitvaart hangen natuurlijk in grote mate af van uw persoonlijke wensen.

Laat ons een premieberekening maken en regel vervolgens snel en eenvoudig uw uitvaartverzekering.

Wilt u meer informatie?

Bel ons, wij adviseren u graag. Bel (0182) 582888.